Kávé MLM

Ma is kávéról lesz szó természetesen, de most nem a növényről, hanem arról, milyen lehetőségek vannak arra, hogy eljusson hozzád ez az élvezeti cikk. És, hogy ebből te hogyan és mennyit profitálhatsz. Ugye, te is elolvastad a fenti címet? Kávé MLM. Kiráz a hideg attól a szótól, hogy MLM? De miért irtózik sok ember, mikor ezt meghallja? Járj utána itt és most, hogy miért érdemes megbarátkoznod az MLM-mel. Nem kötelező, de erősen ajánlott. :)Kávé hagyományosan


Ha rendszeres kávéfogyasztó vagy, mit teszel? Elmész a helyi szupermarketbe, leemeled a polcról a kedvenc kávédat, kifizeted, hazaviszed, megiszod. Ez most nagyon sarkosítva volt, de ugye, hogy így van. Ha a minőség is számít, akkor egy drágább kávét választasz. Ha épp pénzszűkében vagy, azért a kávét akkor is megveszed. Legrosszabb esetben az történik, hogy nem a legdrágább, legflancosabb kávét választod, hanem egy olcsóbb változatot. De a kávéról nem mondasz le. A kávét nem felejted el meginni. Ha már napi rutinná vált, akkor képtelen vagy megválni tőle. Ez történt velem is.

Amikor még nem dolgoztam, nem ittam kávét. Valahogy ez kimaradt az életemből. Aztán munkába álltam és apránként szépen kávéfüggő lettem én is. Mintha a kávé a munkával együtt járna. Mintha kávé nélkül lehetetlen lenne dolgozni. Pedig lássuk be, hogy a kávén túl is van élet, csak épp mi nem akarunk róla tudomást venni. :)

Tehát, ha kávézol, akkor akárhogyan is nézzük, az pénzbe kerül neked is. És ezt mindig elköltöd anélkül, hogy más hasznod is lenne belőle a kávézásos szertartáson kívül. De mi van akkor, ha van erre egy kifizetődőbb megoldás? Nézzük most meg más szemmel.

Kávézás más szemmel


Most jön az a rész, amikor nem hagyományosan veszed meg a kávédat. Nem mész be a szupermarketbe, hanem választasz egy másik megoldást. Hogy mit? Egy MLM cégtől veszed meg a kávét.

Miért akarnám én egy MLM cégtől megvenni a kávémat? - teszed fel a kérdést magadban.
A kérdés jogos és mindjárt meg is tudhatod rá a választ. Ha egy MLM cégtől veszed meg a termékeket, annak is, mint mindennek, vannak előnyei, hátrányai. Ezt nem is vitás. De ugyanúgy annak is vannak előnyei és hátrányai, ha a helyi szupermarketben teszed ugyanezt.

Én úgy gondolom, ha "MLM-es" kávét veszel egy hátránya lehet, de ez is csak nézőpont, valamint a megfelelő kávés MLM cég kiválasztásának kérdése. Ez a hátrány pedig az ára. De hidd el, van olyan hálózatépítéses értékesítéssel foglalkozó kávés cég, melynek árai nem magasabbak, mint bármely szupermarketben megvett minőségibb kapszulás kávé ára.

Visszatérve a kérdésedre. Miért jó az, ha MLM cégtől veszed a kávét?
1. Mert a jelenlegi ilyen jellegű cégek között van, melyek kávéiban ganoderma (pecsétviszgomba) kivonat is található, amivel a kávét nem egyszerűen kávénak, hanem egészséges kávénak nevezhetjük, ugyanis lúgosítja a szervezetet.
2. Mert a termék különlegessége miatt a minőségre is nagyon odafigyelnek.
3. Mert, ha te is akarod, akkor egy klassz csapat tagja lehetsz.
4. Mert, ha csatlakozol az általad kiválasztott MLM céghez, akkor a termékeket olcsóbban, törzsvásárlói áron kaphatod meg.
5. Mert nemcsak arra van lehetőséged, hogy egyszerűen csak fogyaszd a kávét, hanem üzletet is építhetsz vele, ezáltal többletbevételhez juthatsz.

Hoppá, többletbevétel? Igen, pénzt is kereshetsz kávézásaiddal. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan, ajánlom figyelmedbe a "Kávés munkalehetőség" menügomb alatt található bejegyzésemet.

Záró gondolatként szeretnék veled egy videót megosztani. Ha csatlakozol egy MLM céghez, azt tudatosan tedd, ne pillanatnyi fellángolásból vagy félinformációk hatására. Ehhez ad segítséget ez a kisfilm:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése