Milyen kávét válasszak?

Már jó ideje fogyasztom a DXN termékeit. Szeretném az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat megosztani Veletek, hogy könnyebben tudjatok választani, ha szeretnétek valamelyiket megkóstolni. Mindegyik termékről, amit fogyasztottam, írtam hosszabban is a blogban, itt csak a fontosabb dolgokat emelném ki.

Bármelyik itt felsorolt ganodermás kávét és étrend kiegészítőt beszerezhetitek weboldalamon:
http://fekete.ganodermakave.hu/termekek


Zhi Cafe Classic - lágy ízélmény
Én ezt a kávét sok tejjel ittam. Amikor tej nélkül kóstoltam meg, az első, ami feltűnt, hogy nem volt az a keserű utóíz, amit a hagyományos kávéknál éreztem korábban. Kipróbáltam úgy is, hogy a tejeskávémhoz hagyományos cukrot tettem és úgy is, hogy nyírfacukorral ittam. A hagyományos cukorral én tejeskávémban éreztem egy enyhe karamellás ízt. Ez lett az egyik kedvenc kávém.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.


DXN Cream Coffee - krémes élvezet

Inkább hasonlítanám egy capuccino jellegű italhoz, mint a hagyományos értelemben vett kávéhoz. Nem túl erős, mégis tökéletes ahhoz, hogy egész nap ébren tartson. Valamennyi cukor van a kávéban, de szerintem azért elkel ott még 1-2 teáskanállal, ha valaki nagyon édesszájú.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.
Zhi Mocha - csokis varázs
Nagyon finom és édes, anélkül, hogy plusz cukrot kellene tenni bele. Ebben a kávéban kakaó is van, ezért ez már nem is annyira hasonlítható a kávé ízére inkább olyan, mint egy csokis (kakaós) ital.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.

Lingzhi Black Coffee - kifinomult erő
Ez a DXN klasszikusnak mondható kávéja. Semmi mellébeszélés, csak az intenzív kávéíz. Ebben a kávéban nincs cukor, tehát cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, valamint azok is, akik a paleo étrendet követik.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla vagy itt.

Lingzhi Coffee 3 in 1 - kellemes kikapcsolódás
Számomra ez is lágy és kellemes ízű. Engem leginkább a DXN Cream Coffee-ra emlékeztet. Biztos van, aki fel tudja fedezni a különbségeket, de én elég hasonlónak találom a két ganodermás kávé ízét.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.

Maca Vita Café és Maca EuCafé -  kalandos utóhatás
Ez a két kávé abban hasonlít, hogy mindkettő tartalmaz Maca port. A Maca Vita Café-t kóstoltam meg. Ebben ginszeng-por is van. Azt igazából nem tudom, hogy a Maca por miatt vagy a ginszeng-por miatt volt nagyon kellemetlen az íze, de azt tudom, hogy nekem nem ízlett és főleg az utóíze.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.
Cocozhi - kakaós mámor
A Cocozhi a DXN kiváló minőségű forrócsokija, kakaóból. Valóban ellenállhatatlan. Ebből naponta képes voltam akár 2-3 adaggal is meginni. :) 2-3 dl tejjel is és vízzel is tökéletes édesség.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.

DXN Reishi Mushroom por - koncentrált védelem
Kakaóhoz, kávéhoz vagy akár teához is kiváló kiegészítő, ha egy kicsit fel akarjuk turbózni ganodermával az italunkat, esetleg ételeinket. Ebben a porban a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét és a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát ötvözik.
Blogomban bővebben itt olvashatsz róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése