Terméktapasztalat: Cocozhi és DXN Reishi Mushroom por

A Cocozhi a DXN kiváló minőségű forrócsokija, kakaóból. Valóban ellenállhatatlan. Ebből naponta képes voltam akár 2-3 adaggal is meginni. :) Tejjel is és vízzel is tökéletes édesség. Ennél nem feleztem a tasakok tartalmát, így a 2-3 dl forró, de nem lobogó vízbe egy teljes zacskót öntöttem bele. Bevallom őszintén, ilyen adagolásban azért egy kicsit költségigényes forrócsokit inni, de megnyugtat az a tény, hogy jót teszek vele az egészségemnek. :)

Egy kicsit fel is turbóztam ganodermával, méghozzá a DXN Reishi Mushroom porral. Ennek a pornak az egyik előnye, hogy egyesíti az RG és GL előnyeit, hiszen mindkettő benne van. Ebből tettem még körülbelül az adagolókanál felének megfelelő mennyiséget a forrócsokimba.

"A Reishi Gano (RG) gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják. Azért, hogy a gombában található összes értékes összetevőt, valamint a különösen értékes spórákat is megőrizzék, a termőtestet hideg levegővel szárítják, majd az így megszárított gombát kíméletesen porítják.
A Ganocelium (GL) gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják. A micélium gazdag poliszaharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban." (forrás: DXN termékkatalógus)
És mi lett a hatás?

Eleinte meg sem fordult a fejemben, csak utána kezdtem gondolkodni, hogy miért van az, hogy nemcsak kipihentebb vagyok, de még hétvégén is kipattan a szemem reggel 7 óra körül? És ez heteken át folytatódott, ami azért nálam még akkor sem volt megszokott, mikor a ganodermás kávét ittam.

Aztán elfogyott a kakaó is, a por is. Néhány hétig megint nem ittam ganodermás kakaót és semmilyen ganodermás dolgot. Amikor ez egy évvel ezelőtt is megtörtént, 2-3 nap után már éreztem, hogy fáradtabb vagyok. Most már több, mint egy éve fogyasztok ganodermás termékeket, így valószínűleg ezért történt meg, hogy most körülbelül 2 hét után kezdtem érezni, hogy sokkal nehezebb felkelnem és fáradtabb vagyok.

Hogy is mondjam. Örülök annak, hogy nincs komolyabb egészségügyi problémám, és hogy a ganodermás termékek fogyasztásában leginkább "csak" a fáradtságom eltűnésének jelét tapasztalom. Azonban nekem ez is elég ahhoz, hogy ragaszkodjam a gombámhoz. :)

Cocozhi
DXN Reishi Mushroom por

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése