Kávés munkalehetőség

Szeretettel meghívlak egy virtuális ganodermás kávézásra. Kérlek, fogadd el tőlem:


Beszéljünk a kávés munkáról egy finom kávé mellett. :) Ez nem egy hagyományos, napi 8 órás munka. Az idődet Te magad osztod be. Itt a PÉNZ elsősorban nem az elvégzett munka mennyiségétől, hanem az ELVÉGZETT MUNKA HATÉKONYSÁGÁTÓL FÜGG! A munka hálózatépítés, mlm munka. A cég pedig a DXN. 

Hogyan kereshetsz pénzt ganodermás kávéval?

Mivel termékről van szó, ezért úgy kereshetsz pénzt vele, ha minél többen Tőled vesznek kávét. Szinte minden ember iszik kávét, ezért jó hír, hogy a kávé könnyen eladható élvezeti cikk. Bizonyos szinten értékesítés, de nem a hagyományos értelemben.

Hogyan tudsz hatékonyan pénzt keresni a ganodermás kávéval?

Akkor tudsz vele igazán sok pénzhez jutni, ha a termékeken felül az üzleti lehetőséget is továbbajánlod. A pénz természetesen a termékek eladásából keletkezik, ez a jutalék. De, ha másolhatóvá teszed azt, amit Te is végzel és csatlakoznak hozzád olyan emberek, akik szintén ajánlják a termékeket és az üzleti lehetőséget, akkor előbb-utóbb szép nagy hálózatod lesz, szép nagy jutalékkal. :)

Mit nyújt ehhez a DXN?

  • profi weboldalt
  • saját hírlevél küldő rendszert
  • üzletépítési segédanyagokat (bannerek, videók, prezentációk)
  • weboldal látogatottságának mérési lehetőségét
  • online motivációs tréningeket

Ha hozzám csatlakozol, segíteni tudok abban, hogyan aknázd ki a DXN által nyújtott lehetőségeket, hogyan indulj el és láss át a kezdeti káoszon. Mert a DXN által nyújtott tudásanyag hatalmas, de nem átláthatatlan. :)

Strifler Anita
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése